Jakele Vadászfegyverek

Bajor precizitás csak a Weigl Vadászboltban!

Jakele J1

Forradalom a fegyverfejlesztésben

Abszolút biztonság. Ösztönös útmutatás és forma a
tökéletességhez.

Egy vadászfegyver álom – most valósággá vált

Élesít, lő, biztosít – az örök hármas! Ez a parancs mindig ott van a fejünkben. Agyunk hátsó részében feszült, de ez már a múlt. Mert a Jakele J1 mindig nyugodt. Csak közvetlenül tüzelés előtt van felhúzva. A közvetlenül a ravaszvédőn lévő, új kakaskar csak tudatos célzás közben mozdul meg. Automatikusan visszazár, amint a kéz vagy az ujjak kikerülnek a markolatáról és feszteleníti, visszabiztosítja a fegyvert. A J1 kizárólag akkor koncentrálja a feszültséget, amikor arra szükség van: tüzeléshez. A tökéletes vadászati élmény nem csupán egy lövésből áll. Sok álomszerű pillanatból formálódik: a reggeli köd illatából, a csend hangjából, az érzésből, ahogy a lélegzet és a szívverés eggyé válik, a zsákmány elejtéséből. Ez az áhítat, amelyet a töret jelképez, az utolsó falat, amit a lövés eldördülése után adunk át az elejtett vadnak ősi szokás szeint. Ezek a magány természetközeli pillanatai, a teremtés iránti nagy hála momentumai.

Mégis egyetlen pillanatnyi figyelmetlenség, egy másodpercnyi figyelmetlenség rémálommá változtathatja az álmot. Mindössze egy akaratlanul eleresztett lövés. Egy elvétett lövés ami sebesít vagy megöl. Vagy csak egy pillanatnyi figyelmetlenség, nem elzárni, nem visszabiztosítani a puskát… Egy baleset tönkretehet egy egész napot, sőt akár egy egész életet. Legszerencsésebb esetben is megmarad a félelem, a bizonytalanság, amely nyomasztóan hat a vadászatra. Jakele J1-nél nincs szükség külön biztosításra, vagy elzárásra. Vége. Elmúlt. A veszélyes és megterhelő bizonytalanság helyett a J1 mindig ellazult alapállapotot kínál az új felhúzókarnak köszönhetően. Feszültség csak a lövés pillanatában van, a többi a nyugodt kikapcsolódásról szól. A Jakele Relax System nem kevesebb, mint forradalmasított biztonság. A biztonságos és nyugodt vadászatért.

Katalógus

Teljes kínálat + extra információk

Töltse le aktuális Jakele J1 termékkatalógusunkat, ahol minden fontos információt megtudhat a fegyverekről és a teljes kínálatot megtekintheti!