OTP Áruhitel

Új kedvezőbb konstrukciók!

Fedezze fel az Új Kedvező Hitelkonstrukcióinkat!

Szeretnénk bemutatni Önnek a legújabb és legkedvezőbb hitelkonstrukcióinkat, amelyeknek köszönhetően könnyedén finanszírozhatja álmai megvalósítását vagy váratlan kiadásokat fedezhet. Az új hitelajánlatunk számos előnnyel jár, és segít megvalósítani terveit, bármilyen pénzügyi helyzetben is legyen.

1. Rugalmas Hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 1 500 000 Ft-ig

Az új hitelkonstrukciónk kiemelkedő előnye, hogy rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez. A hitelösszeg 50 000 Ft-tól kezdődik, így akár kisebb összegekre is igényelhet hitelt. Emellett lehetősége van egészen 1 500 000 Ft-ig terjedő összeg igénylésére is, így bármilyen cél eléréséhez elegendő pénzhez juthat.

2. Alacsony Önerő: 750 000 Ft-ig nem kérünk önerőt

Az új hitelajánlatunkban az ügyfeleink számára kedvező feltételeket kínálunk. Ha a hitelösszeg 750 000 Ft vagy kevesebb, akkor nem szükséges önerőt biztosítania. Ez azt jelenti, hogy könnyedén hozzáférhet a szükséges pénzhez anélkül, hogy nagyobb összeget kellene előfinanszíroznia.

3. Stabil Kamatláb: 18,09% minden futamidőnél

Az új hitelkonstrukciónk kamatlába kiemelkedően versenyképes, mindössze 18,09%. Ez a kedvező kamatláb minden futamidőnél érvényes, legyen szó 12, 24, 36 vagy akár 48 hónapos törlesztőrészletekről. A fix kamatláb garantálja a törlesztőrészletek előre láthatóságát és a pénzügyi tervezés könnyedségét.

4. Rugalmas Futamidők: 12-48 Hónap

Az új hitelkonstrukcióinknál lehetősége van választani a futamidő hosszát, ami 12 és 48 hónap között változhat. Ez lehetővé teszi, hogy az Ön számára legmegfelelőbb törlesztőrészleteket válassza, és a saját pénzügyi helyzetéhez igazítsa a hitel visszafizetését.

A BEO-PA Kft. az OTP Bank Nyrt. közvetítője. Jelen tájékoztató nem minősül az OTP Bank részéről nyilvános ajánlattételnek és a bank a hitelbírálat jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű. Az OTP Áruvásárlási kölcsön termék feltételeit és a hiteldíj mértékét az OTP Bank Nyrt. vonatkozó hirdetménye tartalmazza.