Vadászidény 2023

A Weigl Vadászbolt ajánlásai az idei szezonra!

A szezon sztárjai

A 2023-as idény legkedveltebb termékei

Ezek azok a termékek, amelyeket az idei vadászidényre a legtöbbet ajánlunk a boltunkba betérő érdeklődőknek. Akár önmagának keres felszerelést, vagy egy szerettét szeretné megajándékozni, ezekkel a termékekkel nem lőhet mellé!

NITECORE

Védekezzen a szúnyogok ellen!

A legújabb Nitecore szúnyogriasztók a szokásos gázpatronos megoldás helyett akkumulátorral működnek, ez nem csak egy hosszútávon gazdaságosabb megoldás, de környezetbarátabb is!

Ruházat

A 2023-as idény legkedveltebb ruházati termékei

Fedezd fel az idei szezon legkedveltebb vadászati ruházati termékeit! Minőségi és funkcionalitásban kiemelkedő ruhák a vadászat szerelmeseinek. Találd meg a tökéletes öltözetet a sikeresebb vadászati élményekért!

Kiemelt ruházati termékek

Blaser

Vadászruha kollekció 2023

A Blaser vadászruhák kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és kényelmet biztosítanak a vadászok számára. Az innovatív tervezésnek köszönhetően stílusosak és funkcionalitásuk révén ideális választások különféle vadászhelyzetekben.

A nagyágyú!

Pulsar Thermion Duo DXP50

Multispektrális céltávcső

A Thermion Duo DXP új lapot nyit a Pulsar vadászati optikák történetében. Ez az első céltávcső, amely a nap bármely szakában használható, ugyanis 4K felbontású színes képet és a csúcsminőségű XP hőkamerát kombinálja. A különböző technológiák integrálásából származó szinergiával a Thermion Duo segítségével rendkívül részletgazdag képet kaphatunk!

Új videó teszt!

Pulsar Axion 2 XQ35 PRO Hőkamera

Axion 2 XQ35 PRO

Pulsar Hőkamera

Magnézium ötvözet váz

Legújabb videónkban Norbi vízbe meríti, lefagyasztja, majd áthajt rajta egy terepjáróval. Vajon hogyan muzsikál utána az AXION 2-es?