Blaser F16 Game Grand Lux Sörétes Fegyver

3 800 000 Ft

A termék aktuális áráról kérjük érdeklődjön szakértő kollégáinknál a 06 1 600 5600 telefonszámon!

Tökéletes egyensúly, a legalacsonyabb tokszerkezet, ami a piacon létezik: a Blaser F16 rendkívül elegáns megjelenésű, mely azonnal kategóriájának legjobbjává vált! https://www.youtube.com/watch?v=b8LPRHEhAuw&t=2s

Kifutott termék

Cikkszám: Blaser45 Kategória: Címke:
Bennünk nem fogsz csalódni!

Vásárolj te is a Weigl Vadászboltnál!

  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Fegyvermester szolgáltatás helyben
  • Szakértők által válogatott minőségi termékek

 

Nem vagy biztos a választásodban?

Keress minket az alábbi telefonszámon +36 (1) 600 5600 munkaidőben 09:00 és 17:00 között, esetleg írj e-mailt a info@weigl.hu e-mail címre és szakértő csapatunk készségesen segít!

Az F16 modell tokszerkezete a lehető legalacsonyabb, a fegyver rendkívül alacsony súlypontú, melynek köszönhetően jól célra tartható és kivételesen dinamikus.

Mindezt megkoronázza a lekerekített tok és az innovatív  monoblokk konstrukció (a tok egy tömbből készül; az elsütő billentyű és a hozzá kapcsolódó sütés egy mozdulattal együtt vehető ki).

A lövő rögtön érzékeli a különbséget, amint felveszi ezt a sörétes fegyvert. A lehető legjobb előfeltétel a jobb lövés érdekében.

Az intuitív célzás mellett, az újonnan kifejlesztett, elkeskenyedő (9 mm-ről 7 mm-re) csősín segíti a lövő periférikus látását, mely gyorsabb célratalálást eredményez.

AZ F3 modellhez hasonló Triplex® csőkonstrukció és a már bizonyított Blaser ejektor-rendszer (EBS®) –mely akkor aktiválja az ejektort, amikor a fegyver nyitott állapotban van-engedi a lövőnek, hogy arra koncentráljon, ami igazás fontos: eltalálni a következő célpontot.

A gyors mechanika és a határozott elsütő erő (1,650 grams/3 lb.10 oz.) gyors átmenetet eredményez az impulzus és cselekvés között.

A szokásos megbízhatóságot nyújtó Inerciális Blokk Rendszer (IBS®) megakadályozza az akaratlan, önkéntelen 2. lövést vagy a 2. lövés indítását.

A modern gyártási technológiák, a magas tűrőképességű, minőségű anyagok használata teszik az F16 modellt kivételesen megbízható, hosszú élettartamú fegyverré mind a lőtéren, mind vadászati szituációban.

További információk

Gyártó

Kaliber

Cső hossz

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Blaser F16 Game Grand Lux Sörétes Fegyver” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük